Thursday, January 02, 2014

December Daily - PL style

Project Life  är ju megapoplulärt "over there" och nu har det också börjat säljas mer PL-relaterade produkter efter att vanliga butiker numera får lov att sälja Becky Higgins produkter och inte bara Amazon...
Nåväl, december betyder ju December Daily och varför då inte kombinera de 2? Sagt och gjort - jag grävde fram mitt gamla PL- album och började dokumentera julmånaden, dag för dag:


Jag valde att använda en del transparenta element eftersom ett spread på 12x12 * 2 annars kan bli lite väl busy enligt min smak.

Här har jag embossat Rudolf och gett honom röd näsa med hjälp av en röd enamel dot. Och den röda näsan kan verkligen inte passa bättre som symbol för vår första vecka i december 2013... Alla 3 i vår lilla familj har nämligen varit sjuka... Första advent blev inte riktigt som vi hade önskat oss och egentligen allting som hette julpynt blev rejält försenat. Som ett extra inlägg har jag använt en plastficka som egentligen är avsedd för samlarkort, som hockeykort eller Magickort. Idén kommer från Ali Edwards.
Plastfickan har 9 fack som mäter cirka 3,5"x2,5".
Eftersom vi var sjuka hela veckan så handlar det mest om det och vägen "tillbaka". Men det fanns naturligtvis lite plats över till årets julkort och stormen Sven också!Baksidan fortsätter i samma anda - jag berättar lite om när vi äntligen kom utanför dörren efter alltför många dygn inomhus, i sängen och på soffan.
Jag hade glömt hur kul det är med Project Life. Är inte alls en omöjlighet att jag börjar igen i 2014!


No comments: