Thursday, March 24, 2011

Hurra för Michéle!

Mina kollegor fyller år hela tiden känns det som! Och varje gång kommer frågan om jag kan göra ett kort. Självklart kan jag det!! :-) Då får jag ju en ursäkt att pyssla och en deadline när det måste vara klart. Kan inte bli bättre.
Idag är det i alla fall underbara Michéles födelsedag och hon får det här kortet:
Det är ett sk "Double Pocket Card". Det går inte att öppna, utan personliga meddelanden skrivs på tags eller liknande och sticks ned i fickorna på framsidan. Annorlunda och kul (men alla försöker öppna det ändå..)!

De turkosa mönstrade papperna är alla OA. Det brunprickiga har jag köpt på fd Stämpelgården (så sorgligt att det har stängt) och det är "Basics Chocolate Brown Flower/Dot från Pebblesinc. Text/Kollage-stämpeln har jag för mig att jag har köpt på Stämpelfabriken på Stora Nygatan i Malmö. Älskar den! Stämpelfabriken har även den sk poststämpeln som jag använt på de mönstrade papperna. Tror den är från Inkido, men är inte säker. Min är gammal och inhandlad på JP för länge sen... *saknar JP*
Blommorna är från Prima, fastsatta med gluedots.

Önskar alla en härlig torsdag och framförallt: önskar Michéle en fantastisk födelsedag! *kram*

3 comments:

Anna said...

Jättefint kort! Kul vikning och härliga färger! Jag har äntligen fått tag på den där kantstansen, så nu behöver jag inte vara avundsjuk på dig längre. ;)

Jag saknar också JP. Och Stämpelgården. :'( Scrapshopping i verkliga livet kräver plötsligt mycket mer planering...

Anonymous said...

hi anna!!!
This card is super cute!
I love it!!!
ALSO, please head over to my blog to retrieve an award I want to share with you.
~ grace aka sugarcards

Chris_P said...

Så himla fint!!!