Sunday, November 21, 2010

Första batchen klar! :-)

Årets första julkortsbeställning är färdig och levererades igår till nöjd mottagare... Nu är det bara resten kvar! *puh*
Jag har hållt mig till samma design rakt igenom, men varierat detaljerna. Som ni kan se på första fotot så är det olika kantstansar och olika mönstrade bakgrundspapper, men annars likadant!
Papperna med turkos ton är från ett 8"*8" paperpad från October Afternoon. Mittenpappret är också OA, "Sunday Dishes" från serien Cherry Hill.

Textstämpeln är från ett clearstampark från Panduro - stämplad i ColorBox Chalk Ink "Chestnut Roan". Jag använder inte de små "cat eyes" när jag stämplar, utan ColorBox Chalk Ink finns även i större dynor som jag tokgillar. Jag köpte mina i USA i somras - har tyvärr inte sett dem i Sverige.

Blomman och snöflingan är punchar från EK Success som satts ihop med en silverbrad i mitten. Grenarna är stansade med en enormt trög (!), men snygg punch från McGill. Jag sprayade blommor och grenar med guldmist från Tattered Angels innan de monterades.

Nästa helg är det första advent och om en månad är det snart julafton... Hjälp vad fort det går när det lackar mot jul! Ha en skön sista vecka i November nu och ta det lugnt - det blir jul i år också! ;0)

3 comments:

Anna said...

Mycket snygga kort! Stilrena, vilket jag gillar men oftast glömmer bort när jag gör kort själv. ;)

Jag har också den där punchen, och jag får ställa mig på den för att få den att funka. Men den är verkligen användbar! Synd bara att det försvårar möjligheten att vara ekonomisk med papper (man har ju inte ögon i fötterna, liksom...). ;)

Chris_P said...

Superfina kort Anna!! Mycket snygga!

Ja den punchen får man vara Hulken för att använda men funkar fint att stå på den!

Ha det bra!
kram

Jennie said...

Så snygga kort! Gillar dina färgkombinationer skarpt! Men får du tid att göra kort själv också? För egen del har jag rationaliserat bort julkortstillverkning och fokuserar på julklappsetiketttillverkning med kidsen istället.