Wednesday, June 26, 2013

Jag ligger efter...

...med bloggandet! Jag vet inte varför, men tiden har bara runnit iväg och hade jag inte haft deadlines på love2scrap så hade jag förmodligen inte bloggat där heller. Och hade jag inte spenderat ett par timmar på deras scrapmarathon förra lördagen så hade jag förmodligen inte haft något att blogga heller...
Vilken tur att Limhamns scraptjejer ska träffas på fredag - så att jag kan fixa lite fler alster att blogga (och naturligtvis spendera några härliga timmar med bästa sällskapet!)

Denna LO bloggades i förra veckan:


Återigen är det en sida från mitt SMASH-album. Jag jobbar på med att få ihop Livs första år medan jag fortfarande kommer ihåg händelser och historier. Det är rätt skrämmande vad man glömmer fort.

Material:
Mönstrade papper från OA's "Travel Girl" och Simple Stories' "I (heart) Summer"
Stor blomstämpel från Hero Arts
Stickers som liknar dymo - från Tim Holtz
Svarta thickers från American Crafts
Blå alfastickers - OA's "Travel Girl"
Stickers från Sn@p
Molnstämpel från Amy Tangerine
Fjärilpunch från Martha Stewart 

Tuesday, June 11, 2013

Ny SMASH!



Min dotter har ju aldrig varit den där bebisen som velat sitta och gosa hos mamma eller pappa... Hon har velat göra saker själv, även långt innan hon kunde. Som här - 3,5mån var hon när vi testade IKEA's Antilop. Uppallrad med kuddar och filt kunde hon sitta själv tillsammans med oss på terrassen. LYCKA!

Det mesta av materialet är från Simple Stories' Sn@p och K&Company's SMASH. Resten är skatter från det aldrig sinande lagret av spillbitar m.m.!

Wednesday, June 05, 2013

2 solrosor till 2 födelsedagstöser!

Jag har ju det angenäma problemet att två av mina väninnor fyller år dagarna efter varandra här i början av juni, och jag är alltid ute i sista sekunden med deras kort. Så det brukar bli att de får samma design, men i olika färger. Hittills har de inte upptäckt det (eller så har de bara inte nämnt det...!).










Jag har embossat min solros-stämpel från Inkadinkado på mönsterpapper med chokladbrunt embossingpulver, och sedan klippt ut och monterad med 3D-kuddar. Samma stämpel har också använts för att göra det mönstrade bakgrundspappret - där har jag använt distress inks till stämplingen.

Om ni vill veta mer om övriga produkter och var ni kan köpa dem - titta in till mitt inlägg hos love2scrap, där finns länkar till produkterna!

Saturday, June 01, 2013

Presentpåse


Lite mer än en enkel tulipan på födelseda'n...

Jag hittade en aubergine-planta på vår plantskola som jag direkt visste skulle passa min vän och tidigare kollega Jessica jättebra. Hon har nämligen ett jättefint litet hemsnickrat drivhus på gaveln till sitt hus. Men det är ju ganska tråkigt att komma med en liten planta i en plastkruka - så pimpad påse fick det bli!

Jag har använt QK-alfabetet "Blossom" och stansat ut Jessica i lila CS. Blomman är stämplad på Kraft CS i distress ink Walnut stain.
Vimpeln är gjord av mönstrat papper från Dear Lizzy, som jag stämplat lite på. Stämplarna är från ett gammat clearstampark och jag kan inte komma ihåg tillverkaren...

Enkelt och snyggt - det behöver inte vara mer komplicerat än så! Och såå mycket roligare att ge bort!

(och påsen är från Zara om det är någon som undrar!)